Ügyfeleink véleménye

Amit rólunk mondanak, nekünk az a legfontosabb. Igyekszünk személyes kapcsolatot kialakítani ügyfeleinkkel, legyen szó akár lakossági, akár ipari projektről, mert az adott embert megértve, a projektet is könnyebben, még profibban lehet kivitelezni.


Három cég közül választottam ki az EVB-t. Az EVB a kezdeti megbeszéléseken tapasztalt nyíltsággal, a reális – nem irreálisan alacsony, de nem is túlzó – árképzésével és a jó referenciáival nyert. Teljes mértékben elégedett voltam az építésvezető és a szakiparosok munkájával. Az esetenként előfordult (csekély számú) hibát legtöbbször jelzés, kérés nélkül is javították.

Varga József

Otthontulajdonos

Tovább a teljes interjúra


Az EVB-vel együtt 4 céggel tárgyaltunk. Annak ellenére, hogy volt egy árban kedvezőbb ajánlat, az EVB ajánlatának a műszaki kidolgozottsága, a komoly hozzáállás és a joggal feltételezett szakmai tudás vezetett oda, hogy végül Önöket választottuk. Mint utólag kiderült, jó döntés volt.

Bokor László

Otthontulajdonos

Tovább a teljes interjúra

Minden körülmény között meg kell találni a megfelelő referenciával rendelkező vállalkozót… Nem mindegy milyen színvonalon építik meg az adott épületet, a dekorativitás csak egy dolog, a beépített anyagok, az alkalmazott technológia legalább olyan fontosak. Ajánljuk Önöket, mert meg vagyunk elégedve az elvégzett munkával.

Balogh István

Gyermekrák Alapítvány

Tovább a teljes interjúra


Az EVB a teljes kivitelezés során, teljes mértékben felkészült és segítőkész volt. Semmi kivetnivalót nem tudnék megemlíteni. A minőség és az ár arányán felül pedig a cég szakmai színvonalát kiválónak ítéltem meg.

Bogdán barna

Aerzen Hungária Kft.

Tovább a teljes interjúra

Az EVB-t ajánlom mindenkinek aki építkezés előtt áll, mert szakképzett gárdából áll, széleskörű tapasztalattal és rugalmas, kommunikatív hozzáállással rendelkezik… Örültem, hogy az árajánlat tükrözte a valóságot is.

Juhász Kinga

Otthontulajdonos

Tovább a teljes interjúra


Kapcsolódó referencia munkáink