Cégbemutató

EVB Építő Kft.

Cégfilozófia

Az EVB Építő Kft. egy 1995-ben alapított családi magánvállalkozás. Ha környezettudatos építkezésről, energiatakarékos felújításról van szó, 25 éves tapasztalatunkat, felkészült csapatunkat és korszerű technológiai hátterünket bocsátjuk rendelkezésre. Cégünkben, az ipari és lakossági építkezéseken kvalifikált, nagy gyakorlattal rendelkező szakemberek dolgoznak.

Mivel figyelmünket a technológiai újításokra irányítjuk így a klasszikus építőipari tevékenységeken túl, első kézből tudunk energiahatékony megoldásokkal szolgálni. Teljes szolgáltatást nyújtó cégként, megrendelőinknek minden szolgáltatást egy kézből kínálunk, annak érdekében hogy a teljes projekt az EVB által elvárt minőségben legyen megvalósítva.

Cégtörténet

Az EVB Építő Kft. (eredeti nevén Elektro-Vill-Bau) egy 1995-ben alakult családi magánvállalkozás aminek fő tevékenységét a vállalat első éveiben kizárólag a villamos szerelés jelentette.
Az elégedett ügyfelek és a cég növekedése magával hozta, hogy a kilencvenes évek végén már mint klasszikus generálkivitelezőként működtünk, különböző grandiózus projekteken.
A 2000-es években ipari- és a saját lakó- és társasház projekjeit kivitelező és értékesítő cég volt az EVB. Munkáink főleg az Esztergomi Ipari Parkban és több lakóparkban találhatóak ebből az időszakból.
2010-től új irányként határoztuk meg hogy cégünk megújuló és alternatív energia központú kivitelező cég lesz. Azóta különös figyelmet szentelünk az energiahatékonyságnak, ami számtalan napelemes és energiatudatos kivitelezésünkben öltött formát.

Szolgáltatásaink

Szolgaltatsaink
Saját telephellyel, szerszám- és járműparkkal, környezetbarát építő- anyagokkal és technológiával dolgozunk. Tevékenységi körünk lefed mindent ami építőipar.

Főbb szolgáltatásaink:


Kik vagyunk

Miskó Pál

Cégvezető

Miskóné Balogh
Angéla

Ügyvezető

R. Nagy Tibor

Előkészítő Mérnök

Pinczi Tamás

Építésvezető

Deák Evelin

Irodai Asszisztens

Kéki János

Építésvezető

Csapatunk

EVB Epito Kft.

Partnereink

Miskó Patrik

Tanácsadó

STABIL Mérnökiroda

Mérnök iroda

Fosztó András

Építőmérnök

Istók Zsuzsa

Lakberendező