„A jövő háza” rajzpályázat nyertesei

Cégünk „A jövő háza” névvel rajzpályázatot indít budapesti, érdi és nagykovácsi óvodák részvételével, hogy megtudjuk milyennek képzelik el napjaink gyermekei a jövő házait.

 

Célunk a rajzpályázattal, hogy a gyerekek képzeletében megformálódó ötleteket megfigyeljük, illetve hogy az ő környezetvédelmi ismereteiket játékos formában bővítsük. Cégünk elkötelezett ugyanis a környezettudatos életmód fontossága, az energiahatékony építkezés, és az emberközpontúság mellett.
A pályázaton 6-8 budapesti, érdi, nagykovácsi óvoda elindulását vártuk. Örömünkre szolgált megismerni minden kisembert.

rajzpalyazat_banner

“A jövő háza” rajzpályázati felhívás

 

Szavazás: 2010. október 19-től november 8-ig.
Eredményhirdetés: 2010. november 10.
További információ: +36 30 357 1855 | info@miepitunk.hu

2010. november 8. 12.00: A szavazást lezártuk.

Köszönjük minden kreatív és lelkes kisembernek az alkotását, a rajzpályázatra lehetőséget adó óvodáknak a lehetőséget és nem utolsó sorban a szavazók aktivitását.
Miután észleltük a szavazási rendszerünket rosszindulatúan befolyásoló ‘robotokat’ ezért megértésüket és türelmüket kérjük, hogy ezektől hitelt érdemlő módon megtisztítsuk a szavazást. 
Célunk a tiszta verseny fenntartása, ezért a Nemzeti Fogyasztóvédelmi Hatósággal, és a Gazdasági Versenyhivatallal való egyeztetéssel hirdetünk végeredményt november 10-én.

Nyeremények:

  • minden gyermek, aki részt vesz a versenyben Fakopáncs ceruzát és okleveletkapott ajándékba,
  • az internetes szavazás alapján legötletesebbnek tartott első 3 pályázó Fakopáncskészségfejlesztő játékokkal lesz gazdagabb (óvodánként),
  • valamint az az óvoda, amelyik összesítve (a rajzolók számával arányosítva) a legtöbb szavazatot megszerzi, különdíjra jogosult (Fakopáncs építőkészlet).

2010. november 10. Eredményhirdetés

Ahogy jeleztük, külső támadás érte a szavazást vezérlő honlapmotort. Ez alatt azt kell érteni, hogy nem létező, ideiglenes e-mailcímekkel szavazókat (illetve szavazórobotokat) észleltünk. 
Ez természetesen nem összeegyeztethető a tiszta verseny elvével, így arra a megoldásra jutottunk a Fogyasztóvédelmi Hatósággal, és a Gazdasági Versenyhivatallal való egyeztetés után, hogy az azonos IP címről érkező, feltehetően nem létező (pl: 123@123.com), ideiglenes (pár percig létező) e-mail regisztráció utáni szavazatokat töröljük. Így alakult ki a végeredmény, amely a tisztességesen szavazó felhasználók véleményét tükrözi.

„A jövő háza” rajzpályázat végeredménye:

Tigris Óvoda:
1. Gergő 2. Lili 3. Natasa

Zölderdő Óvoda:
1. Emma 2. Bence 3. Balázs

Szorgos Méhecskék Nemzetközi Óvoda:
1. Lukács 2. Olivér 3. Dávid

Kispatak Óvoda (Kaszáló utca):
1. Dominik 2. Mária 3. Medárd

Kispatak Óvoda (Száva utca):
1. Benedek 2. Teodora 3. Krisztof

Különdíj (amit az az óvoda kap, amelyik a legtöbb tisztességes szavazatot kapta a gyerekek számának arányában): Tigris Óvoda – Érd

Cégünk a jóhiszeműség által vezérelve szervezte a rajzverseny minden fázisát, remélve, hogy a legkreatívabb kisemberek ötleteit, hozzáállását tanulmányozva mindkét fél tanul az együtt eltöltött percekből. Ezúttal is köszönjük az óvodák környezetvédelemre való nyitottságát és segítőkészségét. De a legnagyobb köszönet azoknak a gyerekeknek jár, akik hatalmas lelkesedésel rajzoltak és meséltek. Gratulálunk nekik!

A nyereményeket az intézményekkel való egyeztetés után a november 15-tel kezdődő héten adtuk át:

nyeremeny-atadas

Az érdi Tigris óvodában