Modern, Minimalista Családi Ház Építés

modern minimalista csaladi haz

Kulcsrakész kivitelezés

Keressen minket, ha álmai otthonát akarja felépíteni! Mi a tervezésen, engedélyezésen, a kivitelezésen át egészen a kulcsátadásig mindenben ügyfeleink segítségére vagyunk. Büszkék vagyunk eddigi munkáinkra, ügyfeleinkre és hogy több mint 25 éve azzal foglalkozhatunk amit szeretünk. Mi Építünk.

Bizalmat építünk.

AJÁNLATKÉRÉS


Ügyfeleink véleménye

A kiválasztást, az EVB melletti döntést nagy mértékben befolyásolta a cég műszaki színvonala, a vezető munkatársak jól érzékelhető hozzáértése és nyitottsága.

Varga József

Otthon tulajdonos

Az EVB-t ajánlom mindenkinek aki építkezés előtt áll, mert szakképzett gárdából áll, széleskörű tapasztalattal és rugalmas, kommunikatív hozzáállással rendelkezik. Örültem, hogy az árajánlat tükrözte a valóságot.

Juhász Kinga

Otthon tulajdonos

25 éves tapasztalat

Cégünk több mint 25 éves építőipari tapasztalattal és ügyfélközpontú hozzáállással rendelkezik. Csapatunk a szakma veteránjai és fiatal titánok ötvözetével, a legújabb technológiai megoldásokat követve működik. Képesek vagyunk családi házának az ötletétől, a tervezésen át, egészen a kulcsátadásig vezetni Önt.

modern minimalista csaladi haz tervezes
5-szazalekos-afa-uj-lakoingatlanok-ertekesitese-eseten

5% ÁFA új lakóingatlanok generál kivitelezésének esetén

Ha az építkező magánszemély fogad egy generál kivitelezőt és az kulcsrakészen elkészíti a kívánt, 300 négyzetméter hasznos alapterületnél kisebb lakóházat, akkor a magánszemély az 5%-os, alacsonyabb áfakulcsban részesülhet az előnyös kormányzati döntésből.
Lépjen kapcsolatba velünk és felvilágosítjuk a pontos lehetőségekről.

Kérjen ajánlatot

Írjon nekünk! Ha családi vagy társasház építésre kér tőlünk árajánlatot akkor kérjük először olvassa el az árajánlat adás folyamatát bemutató ismertetőnket.
Amint tudunk kapcsolatba lépünk Önnel:

info@miepitunk.hu

Minőségi családi ház építés

Nézze meg alábbi videónkat amit egy budapesti minimál családi ház projektünkről készítettünk:

szep-hazak

epiteszforum

magyar-epitok

a-mi-otthonunk