Legyen Ön is Partnerünk!

Alvállalkozó partnereinkre stratégiai partnerként tekintünk, legyen szó akár egyéni vállalkozókról vagy több fős szakági kivitelező csapatokról. A stratégiai partnerség alapja a kölcsönös bizalom, melyet a vállalkozó részéről a pontos és megfelelő minőségű munka, megrendelői oldalról a korrekt és gyors pénzügyi elszámolás alapoz meg. Cégünk partnereink munkáját gépekkel, esetlegesen munkásszállással is segíteni tudjuk.

Építőipari alvállalkozók

Rólunk

Cégünk több mint 20 éves építőipari tapasztalattal rendelkezik. Csapatunk a szakma veteránjai és fiatal titánok ötvözetével és komoly előkészítő, tervező gárdával működik. Képesek vagyunk családi házakat, vállalati vagy közületi projekteket az ötlettől, a tervezésen át, egészen a kulcsátadásig vezetni.

Alvállalkozókat keresünk

Alvállalkozónk véleménye

Az EVB-vel együtt dolgozni egyfelől könnyű, mert a felkészült műszaki gárdájuk pontosan átlátja az építkezés minden részletét, ezáltal nekünk mint alvállalkozónak megkönnyíti a munkánkat, másfelől hozzáértésüknek köszönhetően az elkészült épületek műszakilag és esztétikailag is kielégítenek minden megrendelői igényt. Szívesen használom az általuk menedzselt épületeket saját referencia anyagomban is mint vízszigetelő és bádogos szakkivitelező.

Balogh Péter

Balogh Szig-Bád Kft.

Keresünk:

  • kőműves, ács munkákban jártas cégeket

  • szakági kivitelező cégeket saját létszámmal

  • szerkezetépítésben jártas segéd és betanított munkásokat

A közeli jövőben elsősorban lakó- és irodaprojektek megvalósítását tervezzük, de folyamatosan vizsgálunk közületi projekteket is, így az ilyen típusú fejlesztések megvalósításában érdekelt partnereket is keresünk.


Legyen Ön is Partnerünk!

Legyen Ön is a partnerünk, dolgozzunk együtt! Kérjük vegye fel velünk a kapcsolatot az alábbi elérhetőségeink valamelyikén:

info@miepitunk.hu

+36 30 9481 837

szep-hazak
epiteszforum
magyar-epitok
a-mi-otthonunk